Minőség

Kovács csarnok - Minőség a szem előtt

A Kovács Company S.R.O. partnerei és ügyfelei mind egyetértenek abban, hogy cégünk megfelelő szakmai felkészültséggel, kellő rálátással és rátermettséggel rendelkezik ahhoz, hogy elmondhassuk, hogy munkánk minőségi. Ahogy azt az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. meghatározza, az építőiparban a minőség nem olyan, mint az általános életben, ahol ezen fogalom nem egzakt. Mivel a csarnoképítés egy építőipari terület, ezért itt a minőség igen is mérhető.

Az esetek többségében mégis a minőség korrekt, műszaki meghatározását sem a megrendelő, sem a kivitelező nem ismeri.

Az ÉMI honlapján a következő linken pontos információt is szerezhet arról, hogy pontosan miben mérjük a csarnoképítési munkáink minőségét.

A csarnoképítés minőségére vonatkozóan a magyar szabvány az MSZ-04-803-25:1990 része alapján a magasépítési acélszerkezetek besorolását alkalmazza, így ezen acélszerkezetek minőségét ezen szabvány alapján lehet meghatározni.

Mit veszünk figyelembe a minőségi építéseink esetében?

Ahogy ezt az ÉMI által kiállított pubilkáció is meghatározza, egy adott munkára vonatkozóan egyszerre több követelmény is vonatkozhat.

Ilyen lehet:

a függőlegesség

a síktól való eltérés

az élek egyenessége, stb.

Azt, hogy a szerkezet a követelményeknek mennyire tesz eleget, a minőségi osztály mutatja. Érdekes módon a magyar építkezések zöménél az ÉMI szerint a szerződésekbe nem kerül bele a minőségi tényező – ennek ellenére a minőségre vonatkozó előírás hiánya esetén is mindig első osztályú teljesítést kell feltételezni az építési szerződésekben.

A Kovács Company S.R.O. ezzel tisztában van, így a minőség számunkra továbbra is az elsődleges szempontok egyike, ahogy ezt a nyugati építkezéseink során már többször volt lehetőségünk bizonyítani, partnereink elégedettségre!